Política de privacitat

Qui som

L’adreça de la web és https://www.vickimuns.com.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs utilitzant. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible pel públic al context del teu comentari.

Mitjans

Si puges imatges a la web, has d’evitar pujar imatges amb dades d’ubicació (GPS EXIF) incloses. Els visitants de la web poden descarregar i extraure qualsevol dada d’ubicació de les imatges de la web.

Cookies—galetes.

Si deixes un comentari en el nostre lloc, podràs escollir guardar el teu nom, adreça de correu electrònic i web en galetes. Això és per la teva comoditat perquè no hagis de tornar a omplir les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una duració d’un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

Quan accedeixis, també instal·larem diverses galetes per guardar la teva informació d’accés i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’accés duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones «Recorda’m»/«Recuérdarme», el teu accés perdurarà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’accés s’eliminaran.

Si edites o publiques un article, es guardarà una galeta addicional al teu navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabes d’editar. Caduca després d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.) El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altre web.

Aquests webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers i supervisar la teva interacció amb aquell contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció  amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquella web.

Amb qui compartim les teves dades

Si sol·licites un restabliment de la teva contrasenya, la teva adreça IP serà inclosa en el correu electrònic de restabliment.

Quant de temps conservem les dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conservaran indefinidament. Això és per a què podem reconèixer i aprovar comentaris successius de forma automàtica, en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren a la nostra web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la informació personal en qualsevol moment  (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquesta web, pots sol·licitar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent-hi qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

On enviem les teves dades

Els comentaris dels visitants poden ser revisats per un servei de detecció automàtica de contingut brossa (spam).